Thursday 31 March 2016

Gietvloeren voor paarden

Gietvloeren voor paarden

Colota biedt een kwalitatief, zeer hoogwaardige vier componenten polyyurethaan rubber gietvloer, gietmortel of giethars voor paardentrailer, paardenvrachtwagen, paardenstallen en wasplaatsen. De rubber gietvloer bestaat voor het grootste deel uit rubber granulaat (gerecycled) en polyurethaan.

Waarom een rubber gietvloer in uw paardenverblijf of transportmiddel?Antislip

De rubber gietvloer helpt te voorkomen dat paarden uitglijden en zich bezeren. De rubber granulaat in de samenstelling van de giet vloer maken de ondergrond stroef en zorgen voor extra grip. Dit maakt onze gietvloer geschikt voor paarden wasplaatsen paardentrailers en vrachtauto’s.

Stalklimaat en hygiëne

De vloerisolatie van uw paarden verblijf bepaald mede het klimaat. De samenstelling van de rubber gietvloer zorgt er voor een goede isolatie voor de koude ondergrond. Het klimaat wordt eveneens bepaald door de hygiëne in de stal. Colota rubberen gietvloer kan naadloos verwerkt worden, zo blijft de rubber gietvloer vrij van bacteriën en kiemen zoals algen. Daarnaast is het gemakkelijk te onderhouden. Je kan het eenvoudig reinigen met een hogedrukreiniger. Het allerbelangrijkste om te weten is dat de rubberen gietvloer bijdraagt aan een aangename gezonde leefomgeving voor het paard.

Duurzaamheid

Colota heeft een vier componenten rubber gietvloer in haar assortiment, met voornamelijk polyurethaan en recuperatierubber (granulaat van gerecycled rubber). Dankzij het rubber voelt de gietvloer zacht aan. De polyurethaan zorgt voor een zeer lange levensduur. Testen wijzen uit dat onze rubber gietvloer beton overtreft in slijtvastheid. Bovendien is het chemisch immuun en bestand tegen de meeste zuren.

Confortabel

De unieke samenstelling van onze vier componenten rubber gietvloer, de hoge flexibiliteit en de mogelijkheid tot perfecte plaatsing zorgen voor een kwaliteitsvolle stalvloer, trailervloer… Gerecycled rubber dat verwerkt is tot granulaat, zorgt voor een zachte en aangename rubberen vloer voor u en uw paard, met schok- en geluiddempende eigenschappen.

Plaatsing

Colota kan de rubberen gietvloer in uw paardenstal of paardentrailer komen plaatsen.

Voor meer informatie en advies over de vloeren voor uw paarden, kunt u telefonisch contact met ons opnemen

For more info: https://www.colota.be

No comments:

Post a Comment